CASSA Sellotejp 1/2, 9660

CASSA Sellotejp 1/2, 9660

CASSA Regjistrator A4/7,5 kuqe

CASSA Regjistrator A4/7,5 kuqe

CASSA Sellotejp 12x10

CASSA Sellotejp 12x10

CASSA Sellotejp 1/2, 9660

CASSA Sellotejp 1/2, 9660
0,70 €
SKU
gv277
Ngjitës CASSA i kualitetit të lartë i cili ngjitet në sipërfaqe të ndryshme, është trasparent dhe mund të prehet lehtë.