CASSA Regjistrator A4/7,5 kuqe

CASSA Regjistrator A4/7,5 kuqe

CASSA Tekstmarker 8720-green

CASSA Tekstmarker 8720-green

CASSA Regjistrator A4/7,5 kuqe

CASSA Regjistrator A4/7,5 kuqe
1,69 €
SKU
gv276
Kompania e njohur CASSA sjell dosje për fletë të formatit A4, e cila mundëson organizimin, klasifikimin e fletëve dhe ka material të fortë sintetik. Kjo dosje ka kapacitetin për 345 fletëve dhe ka ngjyrë të kuqe.