BP Te bejme perpara

BP Te bejme perpara

BP Burimi i jetes

BP Burimi i jetes

BP Nina dhe numri i arte 5

BP Nina dhe numri i arte 5

BP Te bejme perpara

6,70 €
SKU
BB146
Në librin "Të bëjmë përpara", Sheryl Sandberg shqyrton pse ngjitja e grave në rolet udhëheqëse ka mbetur në vendnumëro, shpjegon shkaqet kryesore dhe propozon zgjidhje bindëse dhe të logjikshme, të cilat mund t'i japin fuqi grave për të shpalosur potencialin e tyre të plotë