BP Pandershmeria

BP Pandershmeria

BP Erdhen Pushimet 5/6 vjec

BP Erdhen Pushimet 5/6 vjec

BP Tehu i briskut

BP Tehu i briskut

BP Pandershmeria

6,70 €
SKU
BB183
Policët përdorin kërcënimin e gjobës për të marrë bakshishe, nxënësit kopjojnë në provime, udhëheqësit tanë kanë lidhje jashtëmartesore dhe ekonomia rrezikohet nga skemat piramidale: të gjitha këto gënjeshtra e mashtrime janë të kudogjendura, në vendin tonë, por edhe në vende të tjera. Ato janë gjendje njerëzore të pashmangshme.