MR Keyboard + mouse wireless

MR Keyboard + mouse wireless

MR DVD+R 1/10 8.5GB

MR DVD+R 1/10 8.5GB

MR CD-R 10/1 700MB

MR CD-R 10/1 700MB

MR Keyboard + mouse wireless

Çmimi i rregullt 23,70 € Çmimi special 19,95 €
SKU
OCU392

Seti i përbërë nga një tastierë dhe mouse pa tel, mund të lidhet shpejt dhe lehtë përmes wireless USB me çdo kompjuter dhe përdoret me të gjitha sistemet e zakonshme të funksionimit. Me më shumë se 10 milion goditje të tasteve.


Modeli: Set i përbërë nga tastierë me 105 taste dhe mouse optik me 5 butona

Lidhja: Nano USB 2.0 2.4GHz, pa tel afërsisht 10m distancë operative

10 milion taste

I papërshkueshëm nga uji

I përshtatshëm me Windows, Mac dhe Linux, Plug & Play

Pesha (Tastiera): 530g (pa bateri)

Përmasat (Tastiera): 467 x 174 x 26 mm

Ngjyra (Tastiera): e zezë

Pesha (Mouse): 60g (pa bateri)

Përmasat (Mouse): 97 x 70 x 36 mm

Ngjyra (Mouse): e zezë / gri

Bateritë e kërkuara: 1x Mignon AA (Mouse), 1x Mikro AAA (Tastiera)

Bateritë nuk përfshihen