BM Jete pas jete

BM Jete pas jete

BM Dhoma

BM Dhoma

BM Perplasje mbreterish 1

BM Perplasje mbreterish 1

BM Jete pas jete

10,00 €
SKU
LTF143
Po sikur të të jepet mundesia ta jetosh jetën përsëri e përsëri,deri sa , më në fund, ta bësh ashtu sic duhet? Një natë të stuhishme me dëbore ,më 1910,në Angli lindi një fëmijë dhe vdiq pa marrë ende frymën e pare. Një natë te stuhishme me dëborë,më 1910, në Angli lindi një fëmijë dhe jetoi për të treguar historinë. Po sikur te kemi nje mundësi të dytë për gjithçka ? Po sikur të kemi një pafundësi mundësish për ta jetuar jetën? A do të ishe gati ta shpëtoje botën nga fati i pashmangshëm? A do të doje ?