BM Dhoma

BM Dhoma

BM Vajzat

BM Vajzat

BM Jete pas jete

BM Jete pas jete

BM Dhoma

8,40 €
SKU
LTF142
Për Xhekun pesëvjeçar, “Dhoma” është e gjithë bota. Aty ka lindur dhe është rritur; aty jeton së bashku me Manë e tij, aty mësojnë, lexojnë, hanë, flenë dhe luajnë. Natën, për siguri, Maja e mbyll në dollap, që të flerë sa herë vjen Plaku Nik. “Një roman vërtet i jashtëzakonshëm. “Dhoma” na dhuron një mënyrë krejt të veçantë rreth të folurit për dashurinë, e njëkohësisht na jep një këndvështrim të gjallë të botës ku jetojmë.