St Laps kimik Griper Frozen

St Laps kimik Griper Frozen

ST Lapsa me cirkon Frozen

ST Lapsa me cirkon Frozen

ST Gome buzëkuq Frozen

ST Gome buzëkuq Frozen

St Laps kimik Griper Frozen

Çmimi i rregullt 0,35 € Çmimi special 0,32 €
SKU
OCC145
Kimiki ideal për një shkrim të bukur dhe me kualitetit të lartë, stilolapsi është përpunuar me bojë rezistente ndaj njollave,pa prishur faqen, ideale për detyrat e shtëpisë, notat, pra është stilolapsi i përsosur për ju!