MR Cassette for Dymo 91221/S0721660

MR Cassette for Dymo 91221/S0721660

MR Cassette for Brother TZ-251/TZe-251

MR Cassette for Brother TZ-251/TZe-251

MR Mouse pad, black

MR Mouse pad, black

MR Cassette for Dymo 91221/S0721660

Çmimi i rregullt 6,20 € Çmimi special 4,95 €
SKU
MR055

Kasetë plastike MediaRange, për printera etiketë duke përdorur Dymo 91221 / S0721660, ngjitës për lëkurë, 12 mm, 4m, zezë në të bardhë. Kaseta MediaRange janë bërë posaçërisht për secilin model të printerit të etiketave duke bërë lehtësisht ndërprerjen e tyre.


Zëvendëson: Dymo 91221 / S0721660

Kasetë e vetme e shiritit plastik

E zezë në të bardhë, 12 mm

Gjatësia: 4m

Bërë posaçërisht për secilin model të printerit të etiketave

Zëvendësim i shpejtë dhe i lehtë

Ngjitës i përhershëm

Lexohet në mënyrë perfekte

Ekstremisht rezistente ndaj motit.