Keyroad Mprehse Pumpy displ.12

Keyroad Mprehse Pumpy displ.12

Keyroad Mprehse Nugget (48)

Keyroad Mprehse Nugget (48)

Keyroad Mprehse Ripple 1/1 bl.

Keyroad Mprehse Ripple 1/1 bl.

Keyroad Mprehse Pumpy displ.12

Keyroad Mprehse Pumpy displ.12
1,20 €
SKU
dh568
Mprehësja lapsi Keyroad me një vrimë, është mprehëse e qëndrueshme e ndërtuar nga materiali PVC. Ka një dizajn të veçantë dhe aktivizohet me anë të shtypjes së një butoni gjë që e bënë argëtuese për fëmijë. Hapet dhe mbyllet lehtë dhe mprehë me shkathtësi me anë të tehut shumë të mprehtë.