CASSA Korektor pen 7gr

CASSA Korektor pen 7gr

CASSA Korektor fluid 8885

CASSA Korektor fluid 8885

CASSA Korektor shirit 5mmx6m

CASSA Korektor shirit 5mmx6m

CASSA Korektor pen 7gr

CASSA Korektor pen 7gr
0,55 €
SKU
LO155
Nëse gjatë shënimit nuk keni dëshirë që gabimet që bëni të vërehen atëherë kjo është zgjidhja juaj më e mirë. Ky korektor është prodhuar nga kompania e njohur CASSA e cila është shumë e sukseshme në prodhimin e gjërave shkollore dhe për zyre. E veçanta e këtij korektori është se mundëson fshirje të lehtë, është shumë praktik dhe thahet shpejt.