CASSA Korektor shirit 5mmx6m

CASSA Korektor shirit 5mmx6m

CASSA Korektor pen 7gr

CASSA Korektor pen 7gr

CASSA Korektor shirit 4.2mmx12

CASSA Korektor shirit 4.2mmx12

CASSA Korektor shirit 5mmx6m

CASSA Korektor shirit 5mmx6m
0,85 €
SKU
LO156
Nëse gjatë shënimit nuk keni dëshirë që gabimet që bëni të vërehen atëherë kjo është zgjidhja juaj më e mirë. Kompania CASSA sjell një korektor unik i cili ka formën e shirit. Ky korektor mundëson që gabimet e bëra gjatë punës të mos vërehen. Diametrat e këtij shiriti janë 5 mm gjerësi dhe 6 m gjatësi.