BSH Gjithemone ti

BSH Gjithemone ti

BSH Libri Pyetje dhe Pergjigje

BSH Libri Pyetje dhe Pergjigje

BSH Ne ishim genjeshtaret

BSH Ne ishim genjeshtaret

BSH Gjithemone ti

8,40 €
SKU
BB033
Rilei Taneri ka një mik të veçantë, më të mirin që mund të dëshirojë çdo vajzë. Kleiton Prestoni është mbështetje e madhe për të; besnik, i ndershëm, i besueshëm, i sjellshëm e i kujdesshëm. Është dhe djali më i pëlqyer i shkollës, por ata të dy gjithmonë kanë pasur marrëdhënie të drejtpërdrejta e të afrueshme, miqësi të pastër, pa ndërlikime dashurore.