BSH Aziatike cmendurisht te pasur

BSH Aziatike cmendurisht te pasur

BSH Nje apartament ne Paris

BSH Nje apartament ne Paris

BSH Djali i magjistares

BSH Djali i magjistares

BSH Aziatike cmendurisht te pasur

11,70 €
SKU
BB106
“Aziatikë çmendurisht të pasur” është romani debutues argëtues që rrëfen për tri familje super të pasura kineze dhe për thashethemet, përgojimet dhe makinacionet që ndodhin kur një nga djemtë më të pasur të Azisë sjell në shtëpi të dashurën e tij KLA (kineze e lindur në Amerikë) për të marrë pjesë në dasmën e vitit.