BP PS, Te dua

BP PS, Te dua

BP Mos me ler te shkoj

BP Mos me ler te shkoj

BSH Dimerimi ne akull

BSH Dimerimi ne akull

BP PS, Te dua

5,90 €
SKU
BB261
Shumë njerëz ecin në jetë duke kërkuar dhe nuk e gjejnë kurrë shpirtin e tyre binjak. Ti dhe unë e arritëm, por për një periudhë të shkurtër. Kjo është e trishtueshme, por kjo është jeta. Fëmijëri e ëmbël: ata mund t'ia plotësonin fjalitë njëri – tjetrit edhe kur grindeshin, edhe kur qeshnin.