WB Plloter leter 610x50m/80gr

WB Plloter leter 610x50m/80gr

WB Plloter leter 1067x50m/80gr

WB Plloter leter 1067x50m/80gr

WB Plloter leter 914x50m/80gr

WB Plloter leter 914x50m/80gr

WB Plloter leter 610x50m/80gr

WB Plloter leter 610x50m/80gr
10,50 €
SKU
sdh146
Letër për printim me kualitet të lartë. Këto letra janë të përshtatshme për të gjithë llojet e printerëve. Kanë dimensione prej 610 x 50 mm dhe peshojnë 80gr.