TTS Vizore 20cm Flexy

TTS Vizore 20cm Flexy

TTS Vizore 20cm

TTS Vizore 20cm

TTS Vizore 30cm

TTS Vizore 30cm

TTS Vizore 20cm Flexy

TTS Vizore 20cm Flexy
0,50 €
SKU
dh650
Vizore Flexy e përbërë nga plastika, rezistente ndaj deformimit dhe karakterizohet nga rezistenca e lartë ndaj thyerjes. Kjo vizore ka gjatësi 20cm