TTS Brusha Tempera Nr.8

TTS Brusha Tempera Nr.8

TTS Brusha Tempera Nr.6

TTS Brusha Tempera Nr.6

TTS Fllomastera 1/12

TTS Fllomastera 1/12

TTS Brusha Tempera Nr.8

TTS Brusha Tempera Nr.8
0,30 €
SKU
dh602
Brushat TTS me numër 8 janë të krijuara nga druri i kualitetit të lartë FSC posaçërisht për ngjyrosje me ngjyra të ujit. Fijet cilësore të tyre janë të përforcuara me anë të një shtrese metalike të fuqishme dhe janë shumë të përshtatshme për pikturim. Poashtu, janë të mbështjellura dyfish me qëllim të kujdesit edhe me të lartë ndaj tyre.