ST Fletore A5/40 # KT PVC Neon

ST Fletore A5/40 # KT PVC Neon

ST Fletore A4/80 KT 0 Basic Maxima

ST Fletore A4/80 KT 0 Basic Maxima

ST Goma, Game

ST Goma, Game

ST Fletore A5/40 # KT PVC Neon

Çmimi i rregullt 0,85 € Çmimi special 0,75 €
SKU
OCC079
Me një dizajn dhe me një ngjyre kaq të bukur ,duke ju dhënë shumë hapsire për të shkruar e benë me të lehtë perdorimin e saj.Fletorja eshte me format A5/40