CASSA Sellotejp 19x25 9635

CASSA Sellotejp 19x25 9635

CASSA Sellotejp 12x66

CASSA Sellotejp 12x66

CASSA Sellotejp 19x33 invisible

CASSA Sellotejp 19x33 invisible

CASSA Sellotejp 19x25 9635

CASSA Sellotejp 19x25 9635
0,85 €
SKU
gv280
Ngjitës CASSA i kualitetit të lartë i cili ngjitet në sipërfaqe të ndryshme, është trasparent dhe mund të prehet lehtë.