Trust Powerbank 10000 Primo - E zezë

Trust Powerbank 10000 Primo - E zezë

Acme SW101 Smartwatch

Acme SW101 Smartwatch

Trust Powerbank 10000 Primo - E zezë

Trust Powerbank 10000 Primo - E zezë
Output: 1 USB port me 5W/1A dhe 1 me 10W/2.1A 10.000 mAh battery
21,90 €
SKU
OK082
Kompatibile me tablet dhe telefona
Output: 1 USB port me 5W/1A dhe 1 me 10W/2.1A 10.000 mAh battery
Ri-mbushje e shpejte 2A USB charger
Smart Protection System për mbushje të sigurtë