BM Faleminderit per kete cast

BM Faleminderit per kete cast

BM Besnikja

BM Besnikja

BM Te lindur dy here

BM Te lindur dy here

BM Faleminderit per kete cast

6,70 €
SKU
LTF103
Në krah të Fransua Holand, Valerié Trierwellier u bë Gruaja e Parë e Francës, deri në momentin kur gazetat botuan fotot e tradhëtisë së tij me nje grua më të re, aktore e shquar kinemaje. Ajo në ato momente u dorëzua, ndërkohë që ai i dha lamtumirën. “Problemet e brendshme sqarohen vetëm nga ne” përgjigjej Fransua Holand lidhur me ndarjen midis tij e Valérie Trierweiler. Por ish Gruaja e Parë nuk mendonte kështu. “Faleminderit për këtë çast” është rrëfim-denoncimi i Trierweiller drejtuar të gjithëve. Nga faqet e këtij libri del qartë portreti i Fransua Holand. Në të përshkruhen vërtetësisht bukur 9 vjet të kaluara në krah të Presidentit francez dhe sidomos të 18 muajve ne Pallatin Elisé.