WB Plloter leter 914x50m/80gr

WB Plloter leter 914x50m/80gr

WB Plloter leter 610x50m/80gr

WB Plloter leter 610x50m/80gr

Leter A4 Magistr 80 gr

Leter A4 Magistr 80 gr

WB Plloter leter 914x50m/80gr

WB Plloter leter 914x50m/80gr
12,90 €
SKU
dh147
Letër për printim me kualitet të lartë. Këto letra janë të përshtatshme për të gjithë llojet e printerëve. Kanë dimensione prej 914 x 50 mm dhe peshojnë 80gr.