Unë jam e kuqja nga Orhan Pamuk

Unë jam e kuqja nga Orhan Pamuk

Liberalizmi ekonomik nga Adrian Civici, Selami Xhepa

Liberalizmi ekonomik nga Adrian Civici, Selami Xhepa

Më bëj të të dua nga Johanna Lindsey

Më bëj të të dua nga Johanna Lindsey

Unë jam e kuqja nga Orhan Pamuk

Unë jam e kuqja nga Orhan Pamuk
12,00 €
SKU
OCU132
Unë jam e kuqja nga Orhan Pamuk Unë jam e kuqja është një mister vrasjeje, por edhe një meditim për dashurinë dhe devotshmërinë artistike. Orhan Pamuk nuk mban anë kur shkruan nën presionin e të dyja anëve, por mban qëndrim. Zërat dhe kundër-zërat e njerëzve dhe simboleve në këtë roman ikin dhe rikthehen vazhdimisht në kompleksitetin e tyre, për të provuar stilin dhe forcën e një shkrimtari si Orhan Pamuk. “Unë jam e kuqja” vepra e shkruar në vitin 1998, ku më 2006 i solli çmimin Nobel autorit.