TTS Ngjyra druri Premium 1/12

TTS Ngjyra druri Premium 1/12

TTS Vizore 30cm Flexy

TTS Vizore 30cm Flexy

Çantë FIRE

Çantë FIRE

TTS Ngjyra druri Premium 1/12

TTS Ngjyra druri Premium 1/12
1,50 €
SKU
dh653
Ngjyrat e druri Premium 1/12 janë tejet të qëndrueshme, kanë formë trekëndore dhe janë të përbërë nga druri FSC. Në pako përfshihen 12 ngjyra me trashësi të grafitit 3.0mm.