TTO Ngjites e bardhe 100ml

TTO Ngjites e bardhe 100ml

TTO Ngjites stik 9gr.

TTO Ngjites stik 9gr.

TTO Ngjites univerzal 20gr

TTO Ngjites univerzal 20gr

TTO Ngjites e bardhe 100ml

TTO Ngjites e bardhe 100ml
0,60 €
SKU
dh325
Ngjites i bardhe 100ml, fuqi të fortë ngjitëse pas 2 minutash, tretës dhe pa acid, jo toksik. I perdorueshem per shkopinj letër, kartë, pëlhura të lehta, tekstile, lëkurë, tapë dhe dru.