ST Regjistrator Frozen 2

ST Regjistrator Frozen 2

ST Regjistrator Frozen

ST Regjistrator Frozen

ST Regjistrator Winx

ST Regjistrator Winx

ST Regjistrator Frozen 2

Çmimi i rregullt 4,20 € Çmimi special 3,90 €
SKU
ST Regjistrator Frozen-1
ST regjistrator për vajza me figura të Frozen 2, e përsosur për fëmijë për të organizuar letrat, shënimet, projektet, prezantimet, fotot dhe formularët të rëndësishëm në shtëpi, shkollë ose gjatë lëvizjes me këto dosje të dobishme. Punuar mirë me një strukturë delikate në performancë të mirë për të mbajtur materialet brenda të sigurta dhe të organizuara. Tërhiqet lehtë lartë.