ST Laps kimik me varese, feather

ST Laps kimik me varese, feather

ST Laps kimik lama

ST Laps kimik lama

ST Lapsa kimik erasable Aroma 0.5

ST Lapsa kimik erasable Aroma 0.5

ST Laps kimik me varese, feather

Çmimi i rregullt 1,45 € Çmimi special 1,30 €
SKU
OCC113
ST Laps kimik me varese, pendë. Kimiki ideal për një shkrim të bukur dhe me kualitetit të lartë, stilolapsi është përpunuar me bojë rezistente ndaj njollave,pa prishur faqen, ideale për detyrat e shtëpisë, notat, pra është stilolapsi i përsosur për ju!