ST Gome segment Frozen

ST Gome segment Frozen

ST Gome buzëkuq Frozen

ST Gome buzëkuq Frozen

ST Tempera 10x12ml Junior

ST Tempera 10x12ml Junior

ST Gome segment Frozen

Çmimi i rregullt 0,60 € Çmimi special 0,55 €
SKU
OCC147
Kjo gomë ekstra-e butë është e sigurt fshirje të pastër dhe të plotë për letra të imëta, për korrigjime të pastra dhe për artin figurativ, dizajnin grafik, hartim. Goma është me madhësi standarde për përdorim të përditshëm, ka një dizajn kreativ ideale për vajza është një motivim për mesime.