ST Fletore A5/80 KT D Basci Maxima

ST Fletore A5/80 KT D Basci Maxima

ST Fletore A5/80 KT # Basic Maxima

ST Fletore A5/80 KT # Basic Maxima

ST Fletore A4/80 KT # Basic Maxima

ST Fletore A4/80 KT # Basic Maxima

ST Fletore A5/80 KT D Basci Maxima

Çmimi i rregullt 1,10 € Çmimi special 0,95 €
SKU
OCC075
ST Fletore A5/80 KT D Basci Maxima- Për te gjithë ata qe adhurojnë udhëtimin dhe vendet e ndryshme të botës me nje dizajn kaq të bukur duke ju dhënë shumë hapsire për të shkruar e bënë më të lehtë perdorimin e saj.Fletorja eshte me format A5/80.