ST Çanta lapsash Plush heart full 1z

ST Çanta lapsash Plush heart full 1z

ST Çanta lapsash Mermaid full 1z

ST Çanta lapsash Mermaid full 1z

ST Çanta lapsash Star full 1z

ST Çanta lapsash Star full 1z

ST Çanta lapsash Plush heart full 1z

Çmimi i rregullt 8,40 € Çmimi special 7,60 €
SKU
OCC028
ST Çanta lapsash për vajza me një zinxhir me shumë ngjyra dhe zemer. Multi Funksioni: I përshtatshëm për ruajtjen e mjeteve stilolapsa, lapsa, laps me ngjyra, laps me bojëra uji, stilolaps xhel, gomë furça bojrash artistike dhe pajisje të tjera , Çanta ka ngjyra të bukura të ndritshme, të qëndrueshme, pa zbehje. Zinxhiri hapet dhe mbyllet lehtë, e qëndrueshme dhe e veshur në mënyrë që të mund të përdoret për një kohë të gjatë.