ST Çanta lapsash Football full 2z

ST Çanta lapsash Football full 2z

ST Çanta lapsash Champion full 2z

ST Çanta lapsash Champion full 2z

ST Çanta lapsash Unicorn Magic full 2z

ST Çanta lapsash Unicorn Magic full 2z

ST Çanta lapsash Football full 2z

Çmimi i rregullt 7,90 € Çmimi special 7,40 €
SKU
OCC031
ST Çanta lapsash për djem me dy zinxhir me përshkrimin "FOOTBALL" Funksioni: I përshtatshëm për ruajtjen e mjeteve stilolapsa, lapsa, laps me ngjyra, laps me bojëra uji, stilolaps xhel, gomë furça bojrash artistike dhe pajisje të tjera , Çanta ka ngjyra të bukura të ndritshme, të qëndrueshme, pa zbehje. Zinxhiri hapet dhe mbyllet lehtë, e qëndrueshme dhe e veshur në mënyrë që të mund të përdoret për një kohë të gjatë.