ST Çanta lapsash Authentic 96 full 1z

ST Çanta lapsash Authentic 96 full 1z

ST Çanta lapsash play it faster full 1z

ST Çanta lapsash play it faster full 1z

ST Çanta lapsash Be always trendy full

ST Çanta lapsash Be always trendy full

ST Çanta lapsash Authentic 96 full 1z

Çmimi i rregullt 6,80 € Çmimi special 6,20 €
SKU
OCC025
ST Çanta lapsash për djem me përshkrimin "AUTHENTIC 96" Multi Funksioni: i përshtatshëm për ruajtjen e mjeteve stilolapsa, lapsa, laps me ngjyra, laps me bojëra uji, stilolaps xhel, gomë furça bojrash artistike dhe pajisje të tjera , Çanta ka ngjyra të bukura të ndritshme, të qëndrueshme, pa zbehje. Zinxhiri hapet dhe mbyllet lehtë, e qëndrueshme dhe e veshur në mënyrë që të mund të përdoret për një kohë të gjatë.