MR HDMI angle adapter 90°

MR HDMI angle adapter 90°

MR HDMI/HDMI 3m

MR HDMI/HDMI 3m

MR HDMI angle adapter 90°

Çmimi i rregullt 3,70 € Çmimi special 2,95 €
SKU
OCU385

Brendi Gjerman MediaRange bënë prodhimin e kabllo me cilësi të lartë dhe të besueshme garanton transmetim optimal të të dhënave dhe pa probleme.


Lidhës HDMI ™ në HDMI

Kabllot e veshura me ar

Këndi 90 °

Ngjyra: e zezë