MR Bateri Rimbushese AAA HR03

MR Bateri Rimbushese AAA HR03

MR Bateri Rimbushese AA HR6

MR Bateri Rimbushese AA HR6

MR Bateri CR123A/3V 1/1

MR Bateri CR123A/3V 1/1

MR Bateri Rimbushese AAA HR03

Çmimi i rregullt 8,45 € Çmimi special 7,50 €
SKU
OCU367

Bateritë e rimbushura MediaRange janë perfekte për pajisjet me konsum të lartë të energjisë dhe përdorim të vazhdueshëm. Teknologjia më e fundit ofron cilësi maksimale dhe furnizon pajisjet tuaja me energji të vazhdueshme.


Lloji: NiMH Accu HR03

Madhësia: Mikro AAA

Përmasat: 11x45 mm

Tensioni: 1.2V

Kapaciteti: 800mAh

0% kadmium dhe merkur

Paketimi: 4 pako

Deri në 1000x të karikueshme

Teknologjia e fundit e baterisë

Furnizimi i vazhdueshëm me energji elektrike

Fuqi afatgjatë

Besueshmëri e shkëlqyeshme