MR Bateri Heavy Duty AA R6

MR Bateri Heavy Duty AA R6

MR Bateri Premium alkaline 9V 6LR61

MR Bateri Premium alkaline 9V 6LR61

MR Bateri Heavy Duty AA R6

Çmimi i rregullt 0,80 € Çmimi special 0,65 €
SKU
OCU360

Bateritë Heavy Duty të brendit MediaRange (karboni-zinku) janë perfekte për pajisjet me konsum të ulët të energjisë dhe përdorim të vazhdueshëm. Teknologjia më e fundit ofron cilësi maksimale dhe furnizon pajisjet tuaja me energji të vazhdueshme.


Përmasat: 15x50.5 mm

Tensioni: 1.5V

Kapaciteti: 540mAh

0% kadmium dhe merkur

Paketimi: 4 copë

Teknologjia e fundit e karbonit-zinkut

Furnizimi i vazhdueshëm me energji elektrike

Fuqi afatgjatë

Besueshmëri e shkëlqyeshme