Kapëse Cassa 19mm - 1/12

Kapëse Cassa 19mm - 1/12

Kapëse Cassa 15mm

Kapëse Cassa 15mm

CASSA Binder klips 25mm - 1/12

CASSA Binder klips 25mm - 1/12

Kapëse Cassa 19mm - 1/12

Kapëse Cassa 19mm - 1/12

0,55 €
SKU
LO106
Nëse dëshironi që fletët tuaja të mos humbin atëherë kjo është zgjidhja e duhur. Kompania e njohur CASSA Binder sjell kapëse me madhësi 19mm -1/12, e cila është e kualitetit të lart, ka material çeliku dhe është shumë ergonomike. Poashtu ka kapacitet për mbajtjen e 65 fletëve.