Genius Mouse Wireless

Genius Mouse Wireless

Trust Mouse GXT 130 Wireless Gaming, Black

Trust Mouse GXT 130 Wireless Gaming, Black

Genius Mouse Wireless

2.4GHz, 1200dpi, NX-7005, G5, Hanger, Black
8,99 €
SKU
Ih0003
Mouse Wireless i kompanisë Genius me 2.4Ghz.
1000 dpi senzor optik për lëvizje të butë dhe të lehtë
USB vendoset në PC ose Llaptop dhe mouse përdoret me wireless
Bateri jetëgjatë
Formë shumë të përshtatshme për secilën dorë
Ngjyra e zezë