BestLine Premium Regjistrator me kuti A4/6.0

BestLine Premium Regjistrator me kuti A4/6.0

VENTILATOR ME UJË BECKER HW-26MC03

VENTILATOR ME UJË BECKER HW-26MC03

FTOHES ME UJI DHE AKULL KFC-818A AIR COOLER

109,90 €
Disponueshmëria në stok.
SKU
OCU443
FTOHES ME UJ KFC-818A
Fuqia: 80W
Ftohes: Me lageshti
Rezervari per uj: 10 Litra
Kontroll: me telekomand
Rregullimi i ftohjes: 130W
Shpejtesia:Tre mënyra të zgjedhjes se shpejtesis
I lehte per te operuar, shume i pershtatshem per te levizur ne dhoma
Ekrani me LED funksione
 
Certifikuar nga : CE
Shkruani rishikimin tuaj
Ju po rekomandoni:FTOHES ME UJI DHE AKULL KFC-818A AIR COOLER