VENTILATOR ME UJË BECKER HW-26MC03

VENTILATOR ME UJË BECKER HW-26MC03

FTOHES ME UJË DHE AKULL RFS-29-RC

128,90 €
Disponueshmëria në stok.
SKU
OCU445
FTOHES ME UJË RFS-29-RC Fucia: 80W Ftohes: Me lageshti Rezervari per uji: 25 Litra Kontroll: me telekomand Rregullimi i ftohjes: 130W Shpejtesia:Tre mënyra të zgjedhjes se shpejtesis I lehte per tu operuar, shume i pershtatshem per te levizur ne dhoma Akuestiken e ulet, krjion nje mjedis te rahatshem Ekrani me LED funksione Certifikuar nga : CE
Shkruani rishikimin tuaj
Ju po rekomandoni:FTOHES ME UJË DHE AKULL RFS-29-RC