CASSA Shporta perfor 8940

CASSA Shporta perfor 8940

TTO Shporta per çadra

TTO Shporta per çadra

CASSA Shporta perfor 8940

CASSA Shporta perfor 8940
4,30 €
SKU
gv284
Shportë e kualitetit të lartë me material metalik e cila ka kapacitetin për 10l dhe ka ngjyrë të zezë. Ka formën e rrjetës dhe është e përshtatshme për ambient të brendshëm.