CASSA Memo holder 8815

CASSA Memo holder 8815

CASSA Album per vizitkarta 128

CASSA Album per vizitkarta 128

CASSA Memo holder 8815

CASSA  Memo holder 8815
1,75 €
SKU
LO104
Mbajtës për fletë CASSA 8815. Ky mbajtës është punuar nga materiali plastikë e cilësisë së lart dhe është i përshtatshëm në çdo sipërfaqe. Ka kapëse metalike.