BSH Hajdutja e librave

BSH Hajdutja e librave

BSH Fitorja e hidhur

BSH Fitorja e hidhur

BSH Zemra e Vajzes

BSH Zemra e Vajzes

BSH Hajdutja e librave

8,40 €
SKU
BB022
"Hajdutja e librave" vlerësohet për guximin e Zusakut, një guxim i shprehur më herët edhe në "Unë jam lajmëtari". Do të lexohet dhe pëlqehet në masë sepse tregon një histori në të cilën librat bëhen thesare. Dhe se askush nuk e kundërshton këtë ndjesi.