BP Ne gjurmet e nje perralle

BP Ne gjurmet e nje perralle

BP Letra e harruar

BP Letra e harruar

BP Erdhen Pushimet 2/3

BP Erdhen Pushimet 2/3

BP Ne gjurmet e nje perralle

5,90 €
SKU
BB179
Modesta është një grua siciliane, “kock’e fortë”, me një gjallëri dhe pasion të pazakontë, thuajse imorale për rregullat e shoqërisë së asokohshme, tek e cila dëshirat epshore gërshetohen me zgjuarsinë. Ajo përshkon të gjitha tufanet historike dhe stuhitë sentimentale, e mbrojtur nga një hajmali e paepur e brendshme: muza e haresë.