BP As te paret as te fundit

BP As te paret as te fundit

BP Pa fryme

BP Pa fryme

BP Kujtimet e nje karrigeje

BP Kujtimet e nje karrigeje

BP As te paret as te fundit

8,40 €
SKU
BB215
Një lexim i detyruar për të gjithë ata të cilët kanë tradhtuar, janë tradhtuar apo thjesht kanë nevojë për një strukturë të re mendore dhe emocionale me të cilën të kuptojnë lidhjet.