BOT Jeta dhe burgu im me Pablo Escobar

BOT Jeta dhe burgu im me Pablo Escobar

BOT Spiuni dhe tradhetari

BOT Spiuni dhe tradhetari

BOT C'te besh kur gabimet te futin...

BOT C'te besh kur gabimet te futin...

BOT Jeta dhe burgu im me Pablo Escobar

12,50 €
SKU
LTF279
“Si munde të ndash shtratin me atë përbindësh?”, më pyeti një nga viktimat e tim shoqi, Pablo Eskobarit. “Ishe bashkëfajtore apo viktimë? Pse s’bëre asgjë? Pse s’e le? Pse s’e denoncove?”