BM Nen uje

BM Nen uje

BM Perplasje mbreterish 2

BM Perplasje mbreterish 2

BM Me synimet me te keqija

BM Me synimet me te keqija

BM Nen uje

8,40 €
SKU
LTF146
Qendra e rrëfimit janë një lum dhe historia e tij. Një vdekje nga uji ka qenë fati i disa grave nga një qytezë e vogël angleze, duke përfshirë edhe një adoleshente. Kur nëna e vetme Nel hidhet nga shkëmbi në lum, vihen në vëmendje një sërë jetësh të tjera. Lena, vajza 15-të vjeçare gjaknxehtë e Nel-it, mbetet pas pa prindër dhe pa miq. Ajo është nën kujdesin ngurrues të tezes së saj, Jules, një e huaj e cila gjendet mbrapsht në një vend nga i cili ajo mesi priste të largohej dhe nga ku kishte thënë se nuk do të kthehej kurrë. Për më tepër, Jules ka injoruar telefonatën e fundit nga motra e saj e vdekur, dhe për këtë ajo do të paguajë çmimin e saj. Vdekja e Nel-it ka prekur edhe disa njerëz të tjerë gjithashtu; kot të themi se (dhe kjo nuk është për të prishur historinë) misteri nuk është aq i thjeshtë sa një seri vetëvrasjesh.