Babai i pasur, babai i varfër nga nga Robert T.Kiyosaki

Babai i pasur, babai i varfër nga nga Robert T.Kiyosaki

Krahët e dashurisë nga OSHO - Bhagwan Shree Rajneesh

Krahët e dashurisë nga OSHO - Bhagwan Shree Rajneesh

Fantazma nga Danielle Steel

Fantazma nga Danielle Steel

Babai i pasur, babai i varfër nga nga Robert T.Kiyosaki

Babai i pasur, babai i varfër nga nga Robert T.Kiyosaki
8,00 €
SKU
OCU129
Babai i pasur, babai i varfër nga nga Robert T.Kiyosaki Çfarë u mësojnë të pasurit fëmijëve të tyre që nuk ua mësojnë klasa e varfër dhe e mesme! "Babai i pasur, babai i varfër" do t'ua rrënojë mitin nëse keni nevojë për të ardhura më të mëdha për t'u bërë të pasur, ta sfidojë besimin se shtëpia juaj është burim financiar t'u tregojë prindërve pse ata nuk mund të mbështeten në sistemin shkollor për t'i mësuar fëmijët e tyre për paratë, t'u mësojë si ti definoni burimet dhe shpenzimet financiare, t'u mësojë si t'i mësoni fëmijët tuaj për paratë, dhe të jenë më të suksesshëm financiarisht në të ardhmen.